Steun het goede doel en doneer houdbare producten tijdens RTV Seaport kerst top 100

Steun het goede doel en doneer houdbare producten tijdens RTV Seaport kerst top 100

Van de redactie
Aanstaande zaterdag is het zo ver! RTV Seaport houdt een verwarmende inzamelingsactie tijdens de jaarlijkse kerstuitzending. Onder het genot van de 100 leukste kerstliedjes zijn luisteraars welkom om producten te komen doneren voor buurtkastjes in Velsen. Doneren en meeluisteren kan tussen 12 uur en 18 uur.

Luister mee naar de kerstuitzending via de Ether 107,8 FM of rtvseaport.nl/live-radio.

Op verschillende plekken staan er buurtkastjes door de gehele gemeente Velsen opgesteld. Deze buurtkastjes, of Little Free Pantries zoals ze ook wel genoemd worden, zijn bedoeld voor iedereen, om verspillingen tegen te gaan. Daarnaast is het een steun voor buurtgenoten die het wat minder hebben. Met de inzamelingactie draagt ook RTV Seaport iets bij in barre tijden.

Tijdens de kerstuitzending is iedereen tussen 12 tot 18 uur welkom om producten te doneren. De donaties zullen in de aankomende week verzameld en verdeeld worden over de buurtkastjes in Velsen. Voor de inzamelingactie mogen er houdbare producten zoals conserven, pasta, rijst, verzorgingsproducten en toiletartikelen worden gedoneerd in de RTV Seaport studio aan de Gerard Doustraat 40 in IJmuiden.