Arjen Verkaik te gast in Helden van Velsen

Arjen Verkaik te gast in Helden van Velsen
©RTV Seaport

Van de redactie

Tijdens de live uitzending van het radioprogramma Helden van Velsen is vanavond van 17 tot 18 uur Arjen Verkaik te gast in de studio van RTV Seaport.

Arjen is per 7 augustus aangesteld als directeur van het Pieter Vermeulenmuseum. Verkaik was van 2006 tot 2018 wethouder in de Gemeente Velsen en is sindsdien werkzaam als adviseur in de (semi-)publieke sector. Daarmee wordt hij gezien als de aangewezen persoon om de plannen voor de verhuizing naar een nieuwe, grotere locatie en de bijbehorende nieuwe opzet voor het museum concreet gestalte te gaan geven.

In de uitzending zal Arjen daar een toelichting op geven. Verder zal hij ingaan op de vragen van de presentatoren Martijn Mewe en Karel Ockeloen over onder andere hoe hij zijn functie als directeur ziet en hoe hij de functie van het Peter Vermeulenmuseum in de toekomst ziet.  De gesprekken worden afgewisseld met het draaien van verzoeknummers van de gast. Rond half zes zal er in de uitzending via een telefonisch interview aandacht besteed worden aan een actueel onderwerp.

Helden van Velsen is te beluisteren via de Ether107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.