Luister terug: Kijk in de Wijk met Via Viela

Luister terug: Kijk in de Wijk met Via Viela

Chris Schrijver

In de uitzending van Kijk in de Wijk van zaterdag 25 November was Marlenne in gesprek met Natasja en Barbara van Gastouderbureau “Via Viela”, welke ook actief is in Gemeente Velsen

In de uitzending van Kijk in de Wijk van zaterdag 25 November was Marlenne in gesprek met Natasja en Barbara van Gastouderbureau “Via Viela”, welke ook actief is in Gemeente Velsen.

In het eerste deel van het interview is vooral Natasja aan het woord, zij geeft in het kort informatie over zichzelf en over het’ hoe, wat, waarom’ van “Via Viela”. En momenteel zijn ze druk met het vinden van gastouders in onze gemeente. Na diverse opleidingen heeft ze veel werkervaring opgedaan. En via werk in peuterspeelzalen en kinderopvang is ze bij het gastouderschap betrokken geraakt.

In het tweede en laatste deel van het interview geeft zij tekst en uitleg wat het gastouderschap voor beide partijen betekent en over hoe “Via Viela” is opgezet. En wat het verschil is tussen de reguliere opvang en gastouder opvang.