Inschrijving Vissenloop 2024 geopend

Bron: Jutter/Hofgeest

Vanaf heden kan iedereen zich weer inschrijven voor de Vissenloop 2024 op 25 mei. Want inmiddels weten heel veel mensen hoe fantastisch het is om door IJmuiden, Velsen en omgeving te wandelen. Met z’n allen lopen voor een heel mooi en belangrijk doel. Een dag waarop heel Velsen in de benen gaat, er gezelligheid heerst en een geweldige sfeer.

Ook dit jaar steunt de Vissenloop KWF Kankerbestrijding. Maak in een paar korte stappen een actiepagina aan en ga aan de slag om geld op te halen. Lukt het jou om minimaal 500 euro op te halen voor 25 mei 2024? Dan beloont KWF jou met een gratis T-shirt, en als je wil ook nog een gratis startbewijs. Uiteraard alleen als je die nog niet zelf hebt gekocht. Natuurlijk kan KWF Kankerbestrijding weer op je rekenen.

Editie 2023
In 2023 heeft de Vissenloop een prachtige cheque aan KWF mogen overhandigen. Alle actiepagina’s en sponsorbedragen telden samen op naar dit prachtige bedrag. In 2024 gaat dat vast overtroffen worde met behulp van iedereen.  Help jij ook mee? https://vissenloop.nl/.