Deze zondag Harmonie Orkest Soli bij RTV Seaport

Deze zondag Harmonie Orkest Soli bij RTV Seaport

Luister naar

Tijdens het Cultuur uurtje van RTV Seaport is er elke zondagmiddag een ander verrassend optreden te zien op de televisiezender. De komende weken staan deze uitzendingen in het teken van de optredens van VG Festival Orkesten wat op 4 november werd gehouden in de Stadsschouwburg. Op 10 december kunt u genieten van een optreden van het Harmonie Orkest Soli vanuit uw eigen woonkamer!

Kijk zondagmiddag vanaf 14.00 uur mee via Ziggo kanaal 37 of KPN kanaal 1490, of online via rtvseaport.nl/live-tv

Over het Harmonie Orkest Soli
Het Harmonie Orkest Soli speelt zowel lichte muziek als concourswerken. Het repertoire is breed en afwisselend: klassieke muziek, popmuziek en filmmuziek. Het seizoen wordt traditioneel afgesloten met concerten bij de wooncentra De Luchte in Driehuis en Roos en Beek in Santpoort.

Op tweede Kerstdag wordt i.s.m. het opleidingsorkest altijd een concert in kerstsfeer georganiseerd, natuurlijk met muziek die daarbij past. Op diverse instrumenten is er plek voor nieuwe leden. Hafabra B-diploma of gelijkwaardig niveau is vereist. Het orkest staat onder leiding van Vincent van den Bijlaard.