Optredens VG Festival Orkesten terug te zien bij RTV Seaport

Optredens VG Festival Orkesten terug te zien bij RTV Seaport

Sabrina Koster

De Velser Gemeenschap bestaat 70 jaar en dat werd dit jaar groots gevierd. Op 4 november zette de culturele stichting een groot aantal aangesloten verenigingen op het podium. Het zogenoemde VG Festival stond geheel in het teken van Orkesten. RTV Seaport was er bij en zendt de komende weken de optredens integraal uit op de televisiezender.

Vanaf zondag 10 december kunt u op de TV-zender van Seaport genieten van de optredens van het VG Festival Orkesten. Het gaat onder meer om big bands, amusementsorkesten en harmonieorkesten. In een afwisselend programma maakt u kennis met wat Velsen op het gebied van instrumentale muziek te bieden heeft. Van klassieke en populaire muziek, filmmuziek, popmuziek tot swing en swingjazz. Evergreens en hedendaagse hits, het komt allemaal voorbij!

Kijk elke zondagmiddag vanaf 14.00 uur mee via Ziggo kanaal 37 of KPN kanaal 1490, of online via rtvseaport.nl/live-tv

Cultuur uurtje
Deze uitzendingen zijn onderdeel van het cultuur uurtje van RTV Seaport, Elke zondagmiddag krijgt er een andere lokale vereniging het podium op de televisiezender. Elke week weer een verrassend optreden van lokaal talent!

Verenigingen die mee willen werken aan het cultuur uurtje van RTV Seaport kunnen hun optredens aanmelden voor opname. Nota bene: we focussen voor nu op zang, muziek en toneelvoorstellingen. Kunstenaars en andere verenigingen hopen we in een later stadium te kunnen belichten. Ook is er ruimte voor bestaande opnames. Geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar s.koster@rtvseaport.nl voor meer informatie.

Planning komende weken:       
10 dec                                 VG Festival Orkest: Harmonie Orkest Soli
17 dec                                 VG Festival Orkest: IJmuider Harmonie-Amusementsorkest
24 dec                                 VG Festival Orkest: Klein Okest Soli
31 dec                                 Top 2000 concert
7 jan                                    VG Festival Orkest: New Harbour Winds     
14 jan                                  VG Festival Orkest: Bigband Soli     
21 jan                                  VG Festival Orkest: Twirls en Slagwerkgroep
28 jan                                  VG Festival Orkest: Soli’s Oud Goud

Planning onder voorbehoud van wijzigingen

Kijk mee via Ziggo kanaal 37 of KPN kanaal 1490, of online via rtvseaport.nl/live-tv