Burgemeester Frank Dales te gast in Helden van Velsen

Burgemeester Frank Dales te gast in Helden van Velsen
©RTV Seaport

Tijdens de live uitzending van het radioprogramma Helden van Velsen is vanavond van 17 tot 18 uur burgemeester Frank Dales te gast in de studio van RTV Seaport.

Frank Dales begon zijn politieke loopbaan in 1980 als jongste gemeenteraadslid van Nederland in Purmerend voor D66. Vervolgens vervulde hij diverse politieke en maatschappelijke functies waaronder wethouder in Alphen aan de Rijn en burgemeester van de gemeente Breukelen. Sinds 2016 is hij burgemeester van Velsen en vorig jaar werd hij benoemd voor een tweede termijn van zes jaar.

De presentatoren Steef Hammerstein en Netty Struijs vragen Dales naar zijn hoogte- en dieptepunten de afgelopen zeven jaar maar kijken vooral terug naar het afgelopen jaar waar onder andere het onderwerp asiel/migratie hoog op de agenda stond. Hoe heeft de burgemeester dit ervaren en hoe verder in 2024.

Helden van Velsen is te beluisteren via de Ether107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.