Bloedeloos gelijkspel Telstar op bezoek bij Jong FC Utrecht

© Telstar - Sietse van Dam

Bron: NH Sport

In een koud en nat Utrecht heeft Telstar met 0-0 gelijkgespeeld tegen Jong FC Utrecht. Op Sportpark Zoudenbalch was het een zeer povere wedstrijd met nauwelijks kansen.

In de beginfase van de wedstrijd waren er nog wel wat kansjes, maar al snel zakte het niveau van de wedstrijd in. Tot echt uitgespeelde kansen kwam het niet. Vooraf was al bekend dat beide ploegen dit seizoen moeilijk tot scoren komen. Jong FC Utrecht scoorde dit seizoen slechts 15 keer en Telstar kwam tot 18 doelpunten

Niets te doen

Na drie maanden blessureleed begon Ronald Koeman jr. onder de lat bij Telstar. Dit betekende dat Joey Houweling op de reservebank moest plaatsnemen. Koeman had de gehele wedstrijd nauwelijks tot niets te doen.

In de 83e minuut kreeg Jorginho Soares zijn tweede gele kaart en moest de ploeg van trainer Mike Snoei verder met tien man. In de blessuretijd ging het nog bijna mis voor Telstar, maar Koeman wist een nederlaag te voorkomen. En zo eindigde de wedstrijd zoals hij begon.

Vrijdag gaat Telstar op bezoek bij FC Groningen.