Het levensverhaal van Billy Joel en een optreden van een Piano-Fluitduo

Het levensverhaal van Billy Joel en een optreden van een Piano-Fluitduo
©aangeleverd

van de redactie

Concertzaal ’t Mosterdzaadje in Santpoort biedt dit weekend weer een mooi programma. De pianist en zanger Maurits Fondse is op zaterdag 2 december met zijn alom enthousiast ontvangen solo programma over Billy Joel te gast. In dit programma bezingt Maurits Fondse het turbulente levensverhaal aan de hand van zijn beroemde songs van pianist en zanger Billy Joel, die opgroeide als straatjongen in The Bronx.

Zondagmiddag 3 december om 15.00 uur treden in ‘t Mosterdzaadje op de pianiste Maria Nemtsova en de fluitiste Katja Pitelina. Twee muzikale grootheden die hun sporen in de muziekwereld al dik verdienden. Uitgevoerd wordt muziek van Ludwig van Beethoven, Franz Xaver Wolfgang Mozart , Felix Mendelssohn Bartholdy, Claude Debussy en van Francis Poulenc.

Zowel Maria Nemtsova als Katja Pitelina, die beiden in Moskou hun studie begonnen, geven leiding aan de Stichting Muziek voor Vrede. Zij organiseren concerten, masterclasses en educatieve programma’s voor mensen die door de oorlog getroffen zijn.

Aanvang programma op beide dagen om 15.00 uur.
Toegang vrij. Collecte na afloop met richtlijn van 10 euro.