Deze zondag De Jonge Stem te zien op RTV Seaport

Deze zondag De Jonge Stem te zien op RTV Seaport

Van de redactie

Tijdens het Cultuur uurtje van RTV Seaport is er elke zondagmiddag een ander verrassend optreden te zien op de televisiezender. Deze week, op zondag 3 december, kunt u genieten van een optreden van musicalvereniging De Jonge Stem vanuit uw eigen woonkamer!

Kijk vanaf 14.00 uur mee via Ziggo kanaal 37 of KPN kanaal 1490, of online via rtvseaport.nl/live-tv

De musicalvereniging liet op zondag 1 oktober in het Kruispunt in Velserbroek tijdens een VG concert. Twee weken eerder zou dit optreden al uitgezonden worden, maar wegens technische problemen was de uitzending niet mogelijk. Daarom krijgt De Jonge Stem aankomend weekend een nieuwe kans. Op zondag 3 december om 14.00 uur wordt het optreden uitgezonden op de RTV Seaport TV zender.

Velsens Cultuur uurtje
De gemeente Velsen barst van de cultuur. Er zijn tal van koren, muziek- en theatergroepen, orkesten en creatievelingen. Met het culturele uurtje etaleert RTV Seaport deze elke zondagmiddag om 14.00 uur. Van popmuziek tot opera, van close harmony tot musical en van klassiek tot modern; elke week weer een verrassend optreden van lokaal talent! De komende weken volgen op de zondagmiddag optredens van het Velser Gemeenschap Festival Orkesten. Aankomende week wordt daar de planning van bekend gemaakt.

Met dank aan de Velser Gemeenschap voor de samenwerking.

Bekijk hier alvast een voorproefje van het optreden.