Hulp nodig bij sinterklaas gedichten?

Hulp nodig bij sinterklaas gedichten?

Van de redactie

Op dinsdag 28 november van 13.00 tot 14.30  komen vier professionele dichters naar Sluis 751 om u te helpen met het schrijven van een sinterklaas gedicht. Ook zullen zij ter inspiratie kort wat sinterklaas gedichten voordragen. Het belooft een leuke en gezellig middag te worden. Iedereen is welkom en kan gewoon binnen lopen om hulp te krijgen met het schrijven van een sinterklaas gedicht. Dit is kosteloos. Sluis 751 is gevestigd op de Lange Nieuwstraat 751 in IJmuiden.

De sint is weer in het land en dit betekent dat er weer tienduizenden sinterklaas gedichten geschreven zullen gaan worden! Vaak word het sinterklaas rijmen onderschat, een echt leuk goed en grappig gedicht voor sinterklaas is een vak apart. En mocht u hier meer over willen leren, of zit u helemaal vast en heeft u wat steuntjes in de rug nodig? Loop dan gewoon even binnen en laat u helpen.

Er komen vier ervaren dichters; Frank Kerstjens heeft net zijn boekje “De mijter af” uitgebracht, dit is een fraaie bundeling sinterklaas gedichten en hij kan wel gelden als een autoriteit op het gebied van luchtige rijmen. Jim Van Der Eng is een haiku master en als u kort van stof bent kunt u het zelfs proberen een (of enkele) sinterklaas haiku te maken (dit zijn slechts drie regels). Ook de olijke dichters JTJ Besseling en Fred Hopman zijn van de partij en gelden als absolute allround rijmers.

Deze workshop is gratis u kunt gewoon komen inlopen.

Voor meer informatie; stuur een bericht naar Marcel, mail naar velsenactiefengezellig@hotmail.com. Of bel naar Jeroen 06-59960170. Aanmelding is niet nodig.