Hans Romeyn verveelt zich geen moment

Hans Romeyn verveelt zich geen moment
©RTV Seaport

Netty Struijs

Tijdens het live radioprogramma Helden van Velsen donderdag 16 november was Hans Romeyn  te gast in de radiostudio van RTV Seaport. Hans Romeyn was 16 jaar tot zijn pensionering burgemeester van Heiloo. Daarvoor was hij van 1997 tot 2005 wethouder voor het CDA in Velsen.

Tijdens het gesprek met de presentatoren Karel Ockeloen en Netty Struijs vertelt Hans over zijn periode als burgemeester van Heiloo maar ook over zijn politieke loopbaan in Velsen en zijn functies die hij tegenwoordig vervult.

Romeyn ging 2 jaar geleden met pensioen maar vervelen doet hij zich niet. Behalve dat hij betrokken is bij vele organisaties zoals Stichting OerIJ vertelt hij ook over zijn betrokkenheid bij de Stichting Alzheimer Midden Kennemerland.  Verder komt voetbalclub Telstar uitgebreid aan de orde. Hans is een trouwe supporter en voorzitter van de Stichting Telstar ‘Thuis in de Wijk’ .

In bijgevoegd geluidsfragment is het hele interview met Hans Romeyn te beluisteren.