Samen koken samen eten in Sluis 751 in IJmuiden

Samen koken samen eten in Sluis 751 in IJmuiden
© RTV Seaport / Lotje Eikelboom

Netty Struijs

Afgelopen donderdag 16 november werd tijdens het live radioprogramma Helden van Velsen gebeld met Petra Ferweda van Sluis 751, de ontmoetingsplek voor inwoners.

Zij vertelt dat Sluis 751 een gastvrije plek is voor een spontane ontmoeting, een kopje koffie en op maandag voor het Eetcafé Sluis 751. Samen Koken en Samen Eten is het idee achter dit initiatief. : “Iedereen is welkom en kan meedoen. Op die manier kunnen mensen ook dichtbij huis van deze mogelijkheid gebruik maken”. Sluis 751 is gevestigd aan de Lange Nieuwstraat 751 in IJmuiden

Deelnemen kost 3,50. Vooraf aanmelden kan via email horeca@sluis751.nl, telefoon 06 8212 1595 of stap bij Sluis 751 binnen. Aanmelden kan tot maandag 12.00 uur voor het Eetcafé van diezelfde avond.

Verder vindt op woensdag 22 november in Sluis 751 de gratis themabijeenkomst Zingeving plaats, georganiseerd door de Herstelacademie. Deze bijeenkomst is een ontdekkingstocht naar wat jouw leven zin geeft en ontdek je tijdens deze bijeenkomst nieuwe dingen die belangrijk kunnen zijn.  

De bijeenkomst is van 14.00 tot 15:30 uur. Voor meer informatie en inschrijven Herstelacademie Haarlem telefoon 06 337 35 694 of e-mail informatie@herstelacademie.org. Voor meer informatie  www.herstelacademie.org

in bijgevoegd geluidsfragment is het hele interview met Petra Ferweda te beluisteren