Hans Romeyn gast in Helden van Velsen

Hans Romeyn gast in Helden van Velsen

Tijdens de live uitzending van het radioprogramma Helden van Velsen is vanavond van 17 tot 18 uur Hans Romeyn te gast in de studio van RTV Seaport.

Hans Romeyn was 16 jaar tot zijn pensionering burgemeester van Heiloo. Daarvoor was hij van 1997 tot 2005 wethouder voor het CDA in Velsen. Verder is Hans behalve een trouwe Telstarsupporter ook voorzitter van de Stichting Telstar ‘Thuis in de Wijk en hanteert hij de voorzittershamer van onder andere de Stichting Alzheimer Midden Kennemerland.

Verder noemt hij zich het ‘oliemannetje’ van de Stichting OerIJ. Ook dit komt uiteraard vanmiddag aan de orde tijdens het gesprek met de presentatoren Karel Ockeloen en Netty Struijs. Het interview wordt afgewisseld met het draaien van verzoeknummers van Hans.

Rond half zes wordt gebeld met een medewerker van Sluis 751 over nieuwe activiteiten. In Sluis 751, de ontmoetingsplek voor inwoners,  zijn verschillende organisaties gevestigd die informatie, ondersteuning en advies geven en is gevestigd aan de Lange Nieuwstraat in IJmuiden

Helden van Velsen is te beluisteren via de Ether107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.