Bouw Missiehuis Park gestart

Bouw Missiehuis Park gestart
© RTV Seaport / Lotje Eikelboom

Half oktober was er een feestje voor toekomstige bewoners: de officiële start van de bouw! Aan de noordkant is de schop in de grond gegaan. De bouw van woningen aan de zuidkant laat nog op zich wachten. Hier een indruk met wat foto’s.

Sociale huurappartementen: beheer door Brederode Wonen

Eerst zouden de verplichte 30% sociale huurwoningen in een appartementengebouw aan de zuidkant van het terrein gebouwd worden. Later is dat veranderd en nu is er een akkoord gesloten met Brederode Wonen, dat er 23 sociale huurappartementen komen aan de noordkant van het hoofdgebouw.

Tekst met dank aan Wijkcomité Driehuis, de nieuwsbrief van november 2023. Wilt u de nieuwsbrief ook ontvangen, mail dan naar info@wijkcomitedriehuis.nl.