De Jonge Stem komend weekend in Stadsschouwburg met All Shook Up

De Jonge Stem komend weekend in Stadsschouwburg met All Shook Up

Van de redactie

Dit weekend staan de jonge talenten van musicalvereniging De Jonge Stem op het podium van de Stadsschouwburg Velsen. De Velsense musicalclub bestaat 70 jaar en speelt voor die gelegenheid de Elvis-musical: All Shook Up.

Een swingende rock ‘n roll-show en lovestory met alle bekende hits van Elvis, vertelt het verhaal van een stoere motorrijder die strandt door motorpech in een plattelandsdorpje. Net uit de gevangenis en gewapend met een gitaar, leren jack en een scherp oog voor vrouwelijk schoon, wordt het rustige plaatsje compleet op z’n kop gezet. Het leven van een meisje, dat zijn motor repareert, krijgt totaal een andere wending. Zij droomt er al tijden van om de wijde wereld in te trekken en hij zou haar ideale reisgezel kunnen zijn. Zij moet hem daar alleen nog van zien te overtuigen. En alsof dat niet genoeg is, lijkt de liefde bij meerdere mensen in de lucht te hangen.

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van de stadsschouwburg Velsen.

Encore op de zondagmiddag
Wil je na dit optreden nog nagenieten van de klanken van De Jonge Stem? Deze zondag 19 november kun je genieten van een VG optreden van De Jonge Stem vanuit je eigen woonkamer! Het optreden werd op 1 oktober vertoond in het Kruispunt in Velserbroek. Kijk vanaf 14.00 uur mee via Ziggo kanaal 37 of KPN kanaal 1490, of online via rtvseaport.nl/live-tv

Bekijk hier alvast een voorproefje van het VG concert.