Neem een kijkje op opvangschip Ocean Majesty

Neem een kijkje op opvangschip Ocean Majesty

Van de redactie

Een bijzondere uitnodiging op 24 en 25 november: het opvangschip Ocean Majesty opent deze dagen haar deuren. De COA-noodopvanglocatie in Velsen-Noord nodigt hierbij inwoners van Velsen uit voor een Ontmoetingscafé.

Alle inwoners uit Velsen zijn welkom om een kijkje te nemen op het opvangschip. Zij worden verwelkomd door bewoners van het schip, het COA-team en de crew van de Ocean Majesty. Hapjes en drankjes worden verzorgd, en er is ruimte voor een spelletje of een goed gesprek. De eetzaal is voor de gelegenheid omgetoverd tot een café.

De deuren van de boot zijn op twee momenten geopend, namelijk op vrijdagavond 24 november van 19.30-22.00 uur en op zaterdagmiddag 25 november van 14.00-16.30 uur.

Aanmelden
Voor het bezoek dient u zich per mail aan te melden via fmmnvelsenwonen@coa.nl. Wilt u bij de aanmelding het volgende doorgeven: uw voorkeursdatum, volledige naam, contactgegevens en geboortedatum. Kinderen tot 12 jaar zijn onder begeleiding welkom.

Het COA kan per keer niet meer dan 50 bezoekers binnenlaten, dus meldt u zich snel aan.