Deze zondag Unidos te zien op RTV Seaport

Deze zondag Unidos te zien op RTV Seaport

Van de redactie

Elke zondagmiddag is er een ander verrassend optreden te zien op RTV Seaport. Deze week, op zondag 12 november, kunt u genieten van een optreden van musicalvereniging Unidos vanuit uw eigen woonkamer!

Kijk vanaf 14.00 uur mee via Ziggo kanaal 37 of KPN kanaal 1490, of online via rtvseaport.nl/live-tv

De musicalvereniging liet op zondag 1 oktober in het Kruispunt in Velserbroek tijdens een VG concert. Op zondag 12 november wordt het optreden uitgezonden op de RTV Seaport TV zender. Luister mee naar liedjes uit het brede repertoire van Unidos, en de aankomende musical ‘9 to 5’.

Velsens Cultuur uurtje
De gemeente Velsen barst van de cultuur. Er zijn tal van koren, muziek- en theatergroepen, orkesten en creatievelingen. Met het culturele uurtje etaleert RTV Seaport deze elke zondagmiddag om 14.00 uur. Van popmuziek tot opera, van close harmony tot musical en van klassiek tot modern; elke week weer een verrassend optreden van lokaal talent! De komende weken volgen op de zondagmiddag optredens van De Jonge Stem, het jubileumconcert van Nortada en VG Festival Orkesten.

Met dank aan de Velser Gemeenschap voor de samenwerking.

Bekijk hier alvast een voorproefje van het optreden.