Luister terug: Kijk In De Wijk met wijkverbinder Bert van Duijvenbode

Luister terug: Kijk In De Wijk met wijkverbinder Bert van Duijvenbode

In de uitzending van Kijk in de Wijk van zaterdag 28 Oktober was John van Opijnen in het tweede uur in gesprek met zijn gast Bert van Duijvenbode. Bij velen is hij bekend in IJmuiden van het voetbal. Bert heeft veel ervaring binnen het woningbedrijf. Na 28 jaar Velsen maakte hij een overstap naar Rochdale in Amsterdam. En inmiddels weer terug bij gemeente Velsen als projectleider wijkverbetering Velsen – Noord en als wijk coördinator van IJmuiden – Zuid.

Bert v. Duijvenbode is één van de vier wijkverbinders, die sinds mei van dit jaar zijn gestart. Hij is ook aangesteld als projectleider leefbaarheid te Velsen Noord. En is daar veel is te vinden mede om het gesprek met de mensen en andere belanghebbenden aan te gaan. Bijvoorbeeld wat heeft prioriteiten en wat moet op korte termijn gebeuren. Verder in het interview geeft Bert aan hoe hij dit combineert
als wijk – verbinder van IJmuiden – Zuid. Dit is de wijk ten zuiden van de Lange Nieuwstraat en grofweg loopt van het Gijzenveld plantsoen tot aan het Pontplein. Een wijk met veel diversiteit en dynamiek.

Luister hieronder het hele interview terug!

Op zaterdag 4 november is er een nieuwe uitzending van Kijk in de Wijk van 10:00 tot 12:00. En in het tweede uur interviewt Erik Baalbergen, Dirk van Zonderen over de Grote Velsen Quiz editie 2023 op a.s. woensdag 8 November van 19.30 tot 22.30 uur in het Telstar / 711 Stadion.