Klimaatweek centraal tijdens Helden van Velsen

Klimaatweek centraal tijdens Helden van Velsen

Netty Struijs

Deze keer geen gast live in de studio tijdens de live uitzending van het radioprogramma Helden van Velsen vanavond van 17 tot 18 uur.  Het uur staat in het teken van de Klimaatweek in Velsen

Er wordt gebeld Erna Hilbers, projectleider bij de Omgevingsdienst IJmond. Deze dienst draagt bij aan het bereiken en in stand houden van een veilige en duurzame fysieke leefomgeving en een goede omgevingskwaliteit binnen de IJmond.

Presentatoren Steef Hammerstein en Netty Struijs vragen haar naar de activiteiten van de Klimaatweek. Ook het resultaat van de vorige week gehouden allereerste duurzaamheidscongres van de IJmond komt aan bod. Ruim 150 ondernemers, bedrijven, organisaties en evenementorganisatoren in de IJmond waren aanwezig om meer te leren over duurzaamheid en ervaringen met elkaar te delen. Verder Friso Huizinga komt telefonisch aan het woord over de gevolgen voor de evenementenbranche als het gaat om duurzaamheid.

Om half 7 wordt gebeld met Nina Arendse. Zij weet alles over de speelgoed inzamelingsactie 2023.

Helden van Velsen is te beluisteren via de Ether107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.