Bekijk zondag optreden van New Harbour Winds op RTV Seaport

Bekijk zondag optreden van New Harbour Winds op RTV Seaport

Sabrina Koster

Elke zondagmiddag is er een ander verrassend optreden te zien op RTV Seaport. Op aanstaande zondag 5 november kunt u genieten van een optreden van New Harbour Winds vanuit uw eigen woonkamer! Dit optreden werd op 24 september opgevoerd in het Kruispunt Velserbroek tijdens een Velser Gemeenschap concert.

Kijk mee via Ziggo kanaal 37 of KPN kanaal 1490, of online via rtvseaport.nl/live-tv

Velsens Cultuur uurtje
De gemeente Velsen barst van de cultuur. Er zijn tal van koren, muziek- en theatergroepen, orkesten en creatievelingen. Met het culturele uurtje etaleert RTV Seaport deze elke zondagmiddag om 14.00 uur. Van popmuziek tot opera, van close harmony tot musical en van klassiek tot modern; elke week weer een verrassend optreden van lokaal talent! De komende weken volgen op de zondagmiddag optredens van Unidos, De Jonge Stem en het jubileumconcert van Nortada.

Bekijk hier alvast een voorproefje van het optreden.