Zing jij mee met U2?

Zing jij mee met U2?

Van de redactie

Ben jij he-le-maal fan van U2? Zing jij al hun hits, zoals “Pride”, “One”, “In the name of love” en vele andere altijd luidkeels mee? Kom dan lekker meezingen bij Zanggroep Voices uit Velsen! Voices bestaat volgend jaar 40 jaar en het jubileumconcert staat helemaal in het teken van de rebelse band U2.

De Zanggroep bestaat volgend jaar 40 jaar en dat wil de groep groots vieren. Daarom wordt er gewerkt aan een speciaal concert in het voorjaar van 2024, helemaal in het teken van U2.

Fans van deze iconische Ierse band krijgen de gelegenheid om mee te doen met de nummers. Vanaf vrijdag 3 november 2023 werkt Voices elke vrijdagavond van 20.00 tot 21.00 gewerkt aan de U2-muziek. In ruim 20 repetities worden de U2-nummers ingestudeerd en in het voorjaar 2024 worden deze voor het grote publiek ten gehore gebracht.

Ben jij U2-fan en durf jij het aan? Je hoeft gelukkig geen stem als Bono te hebben, maar muzikaal gevoel en een beetje discipline om thuis te studeren zijn wel erg handig. Jij levert jouw stem en goed humeur op de vrijdagavond, Voices de spullen om goed te oefenen!

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met Voices op via info@zanggroepvoices.nl of neem contact op met voorzitter Gerrit Ausma (06-16268814), secretaris Adri Gomes (06-40979526) of penningmeester Loes de Boer op (06-51689631).

Eerder spraken wij op het Summer Park Sessions Festival met Gerrit Ausma van de zanggroep over het jubileum en legt hij uit waarom het zo leuk is om mee te zingen met Voices. Luister het interview hier terug.