Luister terug: Kijk In De Wijk met Claudia de Jongh

Luister terug: Kijk In De Wijk met Claudia de Jongh

Chris Schrijver

In de uitzending van Kijk in de Wijk van zaterdag 21 Oktober was Marlenne Schrijver in gesprek met gast Claudia de Jongh, oprichtster van bewustzijn centrum voor lichaam en geest “Bij Moeder thuis”.

Claudia is geboren in Rotterdam, heeft tussendoor in haar kleutertijd in Spanje gewoond en verhuisde daarna, rond haar zevende, naar Zandvoort aan Zee. Haar ouders runde daar een hotel, wat zij later met haar zussen tot haar 20ste heeft voortgezet. Hierna woonde Claudia een periode in Hoofddorp en de Cruquius. Sinds 7 jaar is zij met haar man woonachtig in Santpoort – Noord aan het Spekkenwegje. Zij is oprichtster van bewustzijnscentrum “Bij Moeder Thuis”.

In het interview geeft Claudia aan hoe ze stap voor stap groeide in haar eigen ontwikkeling. Ze geeft uitleg over hoe haar droom in een aantal jaar vorm kreeg en met als resultaat “Bij Moeders Thuis”. Eerst deed ze ervaring op in een ander bewustzijnscentrum en nu heeft zij met haar eigen mooie plek met diverse ruimten voor individuele massage, sprekers, creatieve en spirituele workshops voor kleine en grotere groepen. Zondag a.s. op 29 oktober is vanaf 13 uur een open dag om kennis te maken “Bij Oma thuis”!

Zie ook haar website bijmoedersthuis.nl
Bij Moeders Thuis, Spekkenwegje 14, Santpoort-noord

Luister hieronder het hele interview terug!

28 oktober
De komende zaterdag 28 oktober is er een nieuwe uitzending van Kijk in de Wijk van 10:00 tot 12:00. En in het tweede uur interviewt John v. Opijnen, wijk verbinder Bert van Duijvenbode. Hij is in dienst van de gemeente Velsen en hij is ook projectleider voor de aanpak leefbaarheid in Velsen – Noord. Hij zal zijn verhaal vertellen over zijn activiteiten. En belooft een interessant uur te worden.