Verdwijnen van de tweede pont centraal in uitzending Helden van Velsen

Verdwijnen van de tweede pont centraal in uitzending Helden van Velsen
©RTV Seaport

Van de redactie

Tijdens de live uitzending van het radioprogramma Helden van Velsen is vanavond van 17 tot 18 uur raadslid Floor Bal te gast in de studio van RTV Seaport. Samen met presentatoren Steef Hammerstein en Martijn Mewe zal hij tijdens de uitzending het verdwijnen van de tweede pont in Velsen bespreken.

Het verdwijnen van de tweede pont in Velsen staat centraal in deze uitzending. Wat is er aan de hand? En wie moet dit oplossen? Dat zal uitgebreid belicht worden en de presentatoren zullen voor de luisterraars proberen zo duidelijk mogelijk te maken waarom we in deze benarde situatie terecht gekomen zijn

Rond half zes wordt gebeld met Michiel Oosterhoff, beheerder van Heerlijkheid Brederode. Hij zal toelichten war er allemaal komend weekend op de planning staat in het kader van Samhain. In de Keltische cultuur werd met dit feest het afsluiten van de zomer gevierd en de winter verwelkomt. Bezoekers kunnen zaterdag aanschuiven voor vleermuisvertellingen, poëtische proeverijen en een uniek maanlichtconcert met harp en dwarsfluit.

Helden van Velsen is te beluisteren via de Ether107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.