Deze zondag Christelijk Mannenkoor IJmuiden te zien op RTV Seaport

Deze zondag Christelijk Mannenkoor IJmuiden te zien op RTV Seaport

Sabrina Koster

Op zondag 29 oktober kunt u genieten van een optreden van het Christelijk Mannenkoor IJmuiden vanuit uw eigen woonkamer! Tijdens een concert van de Velser Gemeenschap trad het Christelijk Mannenkoor op 17 september op in het Kruispunt in Velserbroek. Dit optreden van ongeveer 20 minuten u op zondag op gemak terug kijken vanaf 14.00 uur bij RTV Seaport.

Kijk mee via Ziggo kanaal 37 of KPN kanaal 1490, of online via rtvseaport.nl/live-tv

Velsens Cultuur uurtje
De gemeente Velsen barst van de cultuur. Er zijn tal van koren, muziek- en theatergroepen, orkesten en creatievelingen. Met het culturele uurtje etaleert RTV Seaport deze elke zondagmiddag om 14.00 uur. Van popmuziek tot opera, van close harmony tot musical en van klassiek tot modern; elke week weer een verrassend optreden van lokaal talent! De komende weken volgen optredens van New Harbour Winds, Unidos, De Jonge Stem en Nortada.

Bekijk hier alvast een voorproefje van het optreden.