Theatermanifestatie IJmond speelt technotheater van mythische proporties in Visserhallen

Theatermanifestatie IJmond speelt technotheater van mythische proporties in Visserhallen

Bron: Visserhallen

Van 26 t/m 29 oktober 2023 speelt Theatermanifestatie IJmond TEER; de tweede voorstelling van de zesdelige serie die ze maakt onder de naam de Manifest.

In TEER dwalen we af naar de rafelranden van de stad en dompelen we ons onder in de bizarre wereld van de nacht. Een unieke ervaring die al je zintuigen prikkelt, vol hysterische kostuums, dans, spoken word en vegetarische hotdogs.

Een voorstelling over de metamorfose, veranderingen, jezelf kunnen zijn en wie dat dan is.

Als Die-Die ‘s nachts op zoek gaat naar eten voor haar altijd hongerige vader, komt ze terecht bij een wel heel vreemde foodtruck. Op deze plek – waar vreemde figuren en nachtvlinders dwalen – wordt ze gedwongen op een andere manier naar zichzelf en haar leven te kijken.

Voor deze voorstelling – die plaatsvindt in de Visserhallen in IJmuiden – werkt de Manifest samen met een groep jongeren tussen de 16 en 27 jaar oud. Ook spelen studenten van de opleiding acteur van het Nova College Haarlem mee. De muziek wordt gespeeld door de gloednieuwe band BEET en het jonge Heemskerkse talent DJ Virato, die eerder bij ZICHT al van zich liet horen.

Theatermanifestatie IJmond maakte eerder de succesvolle trilogie (SCHEMERING, LUWTE en ZICHT) op bijzondere locaties in de IJmond en werkt t/m 2025 aan een gloednieuwe serie waarin ze vragen rondom de leefbare samenleving onder de loep neemt.

Praktische informatie:
Teer
Visserhallen: Duinstraat 4, IJmuiden
26 t/m 29 oktober 2023 – 19:15 en 21:00u
Kaarten via: demanifest.nl