Sportweekend 21 en 22 oktober

Sportweekend 21 en 22 oktober

Arie Slagboom

In verband met de herfstvakantie een beperkt sportaanbod in Velsen dit weekend. De reguliere competities liggen dit weekend stil, maar er is nog wel een bekerprogramma afgewerkt. 

De heren van basketbalvereniging Akrides moesten in eigen huis een bekerwedstrijd spelen tegen Utrecht Cangeroes. De IJmuidenaren wisten deze wedstrijd zaterdagavond met 67-56 winnend af te sluiten.

Bij het voetbal deden de vertegenwoordigers uit onze gemeente het een stuk minder goed. Het zondagelftal van Velsen, uitkomend in de eerste klasse verloor de thuiswedstrijd op zaterdag 21 oktober tegen Aalsmeer met 1-2. Derdeklasser Stormvogels moest zaterdag op bezoek bij Hillegom dat uitkomt in de eerste klasse. Stormvogels verloor deze wedstrijd met 3-0. Het zaterdagelftal van Velsen moest, net als het zondagelftal, ook een thuiswedstrijd spelen. Zij moesten aantreden tegen tweedeklasser Olympia Haarlem en gingen kansloos onderuit met een 0-6 nederlaag.