Project Genesis: Live zangspektakel in de schouwburg

Project Genesis: Live zangspektakel in de schouwburg
© Ton van Steijn

Van de redactie

Een vol podium op 18 oktober in de stadsschouwburg in IJmuiden. Daar vond Project Genesis+ plaats met een koor van ongeveer 40 leden, solisten én een live band. Dit nieuwe project van Stichting Muziek en Meer in de IJmond is de opvolger van de succesvolle uitvoeringen van The Wall (2019) en Queen (2022). Met Genesis+ bracht de groep een eerbetoon aan de tijdloze muziek van Genesis, Phil Collins en Peter Gabriel.

Bezoekers van de stadsschouwburg konden genieten van een live muziekspektakel woensdagavond. Voor velen een avond vol herkenning. Het publiek werd op reis meegenomen door de rijke muziekgeschiedenis van Genesis, Phil Collins en Peter Gabriel. Bekijk hier de beelden, gemaakt door Ton van Steijn.