Nieuwe tentoonstelling Pieter Vermeulen museum: Bos vol geheimen

Nieuwe tentoonstelling Pieter Vermeulen museum: Bos vol geheimen

Sabrina Koster

Verscholen in Driehuis ligt het Pieter Vermeulen museum, natuureducatie-centrum voor de jongste jeugd, Hier is nu een nieuwe tentoonstelling ingericht, een bos vol geheimen. Van hieruit worden ook verschillende knutsel- en wandelactiviteiten rond dit thema georganiseerd.

Tentoonstelling ‘Bos vol Geheimen’ is met name geschikt voor kinderen tot en met 8 jaar. De tentoonstelling laat hen kennis maken met de dieren, planten en bomen in het bos. Ze leren ook hoe alles in het bos met elkaar verbonden is. In de interactieve tentoonstelling kunnen kinderen leren over de natuur door zelf geluiden te herkennen, sporen te zoeken en door te kijken, voelen en ruiken. Er is ook een gezellige knutseltafel en een leuke speurtocht.

Deze speciale herfsttentoonstelling is tot en met zondag 7 januari te bezoeken op woensdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. In de schoolvakanties is de tentoonstelling geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.
Kaartjes reserveren kan via pietervermeulenmuseum.nl

Bekijk hier vast een voorproefje van de voorstelling