Week van de Veiligheid 2023

Week van de Veiligheid 2023
© PVO

Van 9 tot en met 15 oktober 2023 is de Week van de Veiligheid. Ook in de gemeente Velsen. U kunt meedoen aan een workshop én u kunt met burgemeester en wethouders over veiligheid in gesprek. Op www.samenspelvelsen.nl staat het hele programma.

De workshop reanimatie/AED wordt door ervaren medewerkers van het Rode Kruis IJmond gegeven. Er zijn nog een paar plaatsen vrij. Aanmelden kan via samenspelvelsen.nl, of door te bellen naar 14 0255. In de Jutter/Hofgeest staat er ook een artikel over, de QR-code daarin kunt u ook scannen voor aanmelding.

Nog plaatsen in 3 workshops reanimatie/AED

De workshop duurt 1½ uur en is op 9 oktober. Er zijn nog plekken beschikbaar in de groepen van 10.30 – 12.00 uur, 14.00 – 15.30 uur en van 16.30 – 18.00 uur. Wie deze workshop volgt, krijgt meer informatie over het gebruik van een AED, een Automatische externe defibrillator (die je gebruikt bij een hartstilstand).

Wat betekent veiligheid voor u? Laat uw stem horen!

Tijdens de Week van de Veiligheid kunt u als inwoner persoonlijk met de burgemeester en de wethouders in gesprek. Wat houdt u bezig als het gaat over veiligheid in Velsen? Het stadsbestuur wacht op u in Velserbroek, IJmuiden en Santpoort-Noord op de volgende dagen:

  • Dinsdag 10 oktober, burgemeester Frank Dales samen met wethouder Bram Diepstraten van 15.00 tot 16.00 uur in het winkelcentrum in Velserbroek.
  • Donderdag 12 oktober, burgemeester Frank Dales samen met wethouder Jeroen Verwoort van 09.30 tot 11.30 op de markt in IJmuiden.
  • Vrijdag 13 oktober, burgemeester Frank Dales met wethouder Marianne Steijn van 13.30 tot 14.30 uur op de markt in Santpoort-Noord.