Musical Sing Along dit weekend te zien bij RTV Seaport

Musical Sing Along dit weekend te zien bij RTV Seaport

Aangeleverd

RTV Seaport blikt terug op Summer Park Sessions met beelden van zaterdagavond 9 september. De komende twee weken zie je de Musical Sing Along op de zaterdagavond en op de zondagmiddag op TV bij Seaport.

Kijk mee via Ziggo kanaal 37 of KPN kanaal 1490, of online via rtvseaport.nl/live-tv

Vorige week konden kijkers al genieten van het voorprogramma van Pien van Meegen op de buis. De komende twee weken is de Musical Sing Along terug te zien. Deze werd verzorgd door lokale verenigingen Unidos, De Jonge Stem, Time Square en Edam productions. Een waar feest voor de musicalliefhebber!

Op 7 oktober zie je om 20 uur het eerste deel van het optreden, en op zondagmiddag 8 oktober om 14 uur wordt deze herhaald. Dit eerste blok bevat een voorproefje van de musical Legally Blond door Time Square, en Edam Productions met nummers van hun nieuwe musical Scrooge.

Het tweede deel van de Musical Sing Along volgt op 14 oktober om 20 uur, en gaat op zondagmiddag 15 oktober om 14 uur in de herhaling. In dit tweede deel geeft de Jonge Stem een voorproef van hun nieuwe musical All Shook Up. Daarna laat Unidos verschillende liedjes horen van Carrie en hun nieuwe musical 9 to 5.

Deze uitzendingen zijn mede mogelijk gemaakt door Summer Park Sessions.

Bekijk hier alvast een compilatie van de show om in de stemming te komen