Week van de technologie centraal in live radioprogramma Helden van Velsen.

Week van de technologie centraal in live radioprogramma Helden van Velsen.
©RTV Seaport

Netty Struijs

Tijdens de live uitzending van het radioprogramma Helden van Velsen staat vanmiddag donderdag 5 oktober van 17 tot 18 uur de Techport Technologieweek centraal. Deze week wordt voor ruim 3000 leerlingen uit het basis en voortgezet onderwijs, voor leerkrachten en ouders de Techport Technologieweek georganiseerd.  

In de radiostudio is vanmiddag relatiemanager Techport Theo Koster aanwezig om uit te leggen dat techniek en technologie over veel meer gaat dan alleen schroevendraaiers.  Techport vindt het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd in aanraking komen met techniek en zelf kunnen ontdekken of techniek iets voor ze is. Als ouder wil je gewoon het beste voor je kind. Een mooie opleiding met garantie op een toekomstbestendige baan en een goed salaris. Een keuze voor techniek maakt dit mogelijk.

De presentatie van het live radioprogramma is vandaag in handen van Steef Hammerstein en Netty Struijs en is te beluisteren via de Ether op107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.