Wijkcafé met discussie over Gedeelde Waarden in de Dwarsligger

Wijkcafé met discussie over Gedeelde Waarden in de Dwarsligger

aangeleverd

In het huis van de wijk de Dwarsligger in IJmuiden wordt op vrijdag 6 oktober een wijkcafé georganiseerd voor inwoners en andere belangstellenden om in discussie te gaan over gedeelde waarden. Deelnemers gaan tijdens ‘Wijkcafé Gedeelde Waarden’ met elkaar in gesprek over de thema’s vrijheid, gelijkheid en solidariteit. Ze worden uitgedaagd om na te denken over hun eigen mening over deze thema’s en over waarden die zij delen.

Het wijkcafé wordt georganiseerd door Welzijn Velsen, Bureau Discriminatiezaken Kennemerland en ProdDemos, huis voor democratie en rechtstaat. Vrijwilligers van het huis van de wijk de Dwarsligger koken deze avond voor de deelnemers een diner.

Datum: 06 oktober 2023 Tijd: 18.00 – 21.00 uur inclusief diner (inloop 17.30 uur). Plaats: Huis van de Wijk de Dwarsligger – Welzijn Velsen, Planetenweg 338, 1974 BP IJmuiden. Aanmelden voor deze avond voor 4 oktober bij: moreira@welzijnvelsen.nl