Boeken- en snuffelmarkt 7 en 8 oktober

Boeken- en snuffelmarkt 7 en 8 oktober
© Lotje Eikelboom / RTV Seaport

Dat ene boek dat je kwijt was, een CD voor je vriend of een puzzel voor oma – in de boeken- en snuffelmarkt in Driehuis kun je er zó maar tegenaan lopen. Kom op zaterdag 7 en zondag 8 oktober naar de Engelmunduskerk, van 10 tot 4 uur. Toegang is gratis. De opbrengst is voor de kerk.

U kunt kiezen uit honderden boeken die op genre en schrijver gesorteerd zijn. Struin over de markt en vind unieke 2e hands spullen, curiosa of zilverwerk. Speelgoed, glaswerk, keukengerei, CD’s, DVD’s, platen, (singles en LP’s) – het is er allemaal. Te veel om op te noemen. Er is heel veel op voorraad. Er moet ruimte worden gemaakt, dus de prijsjes zijn klein.

Gezellig en smakelijk

Of kom gewoon voor de gezelligheid. Op zaterdag 7 oktober is er een kraam waar oliebollen van bakkerskwaliteit worden gebakken. Om je vingers bij af te likken. Wees er snel bij! OP = OP! Uiteraard is er een koffie- en theehoekje, met zachte prijsjes, en met een lekker stukje cake of een broodje kopen.

Parkeren is geen probleem, de toegang is gratis. U steunt met uw aankopen een goed doel. De opbrengst is een belangrijke bijdrage voor het onderhoud van de kerk.