Beleef Summer Park Sessions opnieuw met RTV Seaport

Beleef Summer Park Sessions opnieuw met RTV Seaport

RTV Seaport blikt terug op Summer Park Sessions met beelden van de zaterdagavond 9 september. De komende drie weken zie je Pien van Meegen en de Musical Sing Along op de zaterdagavond en op de zondagmiddag op TV bij Seaport.

Kijk mee via Ziggo kanaal 37 of KPN kanaal 1490, of online via rtvseaport.nl/live-tv

Pien van Meegen
Op zaterdag 30 september om 20 uur begint de terugblik met het voorprogramma wat Santpoortse sing- en songwriter Pien van Meegen verzorgde op zaterdag 9 september tijdens Summer Park Sessions. Tijdens het optreden laat Pien samen met haar band eigen nummers horen, maar ook covers. Op zondag 1 oktober gaat dit optreden om 14 uur in de herhaling tijdens het Velsens Cultuur uurtje van Seaport.

Musical Sing Along
De week daarna volgt De Musical Sing Along. Deze werd verzorgd door lokale verenigingen Unidos, De Jonge Stem, Time Square en Edam productions. Een waar feest voor de musicalliefhebber!

Op 7 oktober zie je om 20 uur het eerste deel van het optreden, en op zondagmiddag 8 oktober om 14 uur gaat deze opnieuw in de herhaling. Dit eerste blok bevat een voorproefje van de musical Legally Blond door Times Square, en Edam Productions met nummers van hun nieuwe musical Scrooge.

Het tweede deel van de Musical Sing Along volgt op 14 oktober om 20 uur, en wordt op zondagmiddag 15 oktober om 14 uur herhaald. In dit tweede deel geeft de Jonge Stem een voorproefje van hun nieuwe musical All Shook Up. Daarna laat Unidos verschillende liedjes horen van Carrie en hun nieuwe musical 9 to 5.

Deze uitzendingen zijn mede mogelijk gemaakt door Summer Park Sessions.

Velsens Cultuur uurtje
Elke zondagmiddag krijgt een andere culturele vereniging uit Velsen het podium op de lokale televisie. De komende weken zijn de optredens van Summer Park Sessions op de zondagmiddag te zien, maar daarna volgen ook andere lokale zangverenigingen. Optredens van het Christelijk Mannenkoor, Delta Singers, en New Harbour Winds volgen de zondagen daarna.

Stem dus elke zondagmiddag af op de zender om 14.00 uur! Van popmuziek tot opera, van close harmony tot musical en van klassiek tot modern; elke week weer een verrassend optreden van lokaal talent!