‘Koken & Kletsen’, in Buurthuis De Brulboei!

‘Koken & Kletsen’, in Buurthuis De Brulboei!

aangeleverd

Aanstaande maandag 2 oktober start in de buurthuis de Brulboei een nieuwe activiteit. Een bewoonster van Syrische afkomst uit Oud-IJmuiden heeft het initiatief genomen  voor ‘Koken & Kletsen’.

Als vluchteling kwam deze mevrouw met haar gezin te wonen in de gemeente Haren waar zij vrijwilligerswerk deed waaronder Koken & Kletsen. Inmiddels woont zij al jaren in Oud-IJmuiden en gaat de Brulboei deze activiteit samen met haar ook hier opzetten.  

Daarom wordt elke eerste maandag van de maand een multiculturele maaltijd gekookt. Bewoners uit de buurt kunnen zich (tegen een kleine vergoeding van € 5) inschrijven om vanaf 17.30 uur mee te eten.  Het is de bedoeling dat tijdens de maaltijd deelnemers elkaar leren kennen, gezelligheid delen en dat het hiermee uitgroeit tot een culinair feestje

Iedereen die nieuwsgierig is en van lekker eten houdt is welkom voor een maaltijd die elke maand zal wisselen met gerechten uit alle windstreken.  

Inschrijven tot de donderdag voorafgaand aan de laatste maandag van de maand. Telefonisch 0255-510652 of via e-mail debrulboei@welzijnvelsen.nl