Herstart op donderdag van het live radioprogramma ‘Helden van Velsen’

Herstart op donderdag van het live radioprogramma ‘Helden van Velsen’

Netty Struijs

Vanaf donderdag 28 september wordt het wekelijkse live radioprogramma Helden van Velsen op van 17 tot 18 uur uitgezonden. Dit programma was tot de zomervakantie te beluisteren op dinsdagmiddag. De presentatie was in handen van duo’s bestaande uit Steef Hammerstein, Martijn Mewe, Netty Struijs en Ruud Porck. De laatste heeft wegens andere verplichtingen aangegeven niet meer beschikbaar te zijn. Hij wordt vervangen door oud-politicus en wethouder Karel Ockeloen.

Donderdag 28 september gaan de 4 presentatoren met elkaar in gesprek over de toekomstige inhoud van het programma, hoewel het format hetzelfde blijft. Wekelijks wordt een persoon uit de samenleving uitgenodigd die zich op een bijzonder manier verdienstelijk maakt of een bijzondere prestatie heeft verricht. De presentatoren gaan met hem of haar live in gesprek over hun motivatie en ervaringen.

Verder blijft er aandacht voor de actualiteiten, nieuws uit de wijken en politieke onderwerpen die in de gemeente spelen zoals de onderwerpen die vermeld staan op de agenda van de gemeenteraad.

De gesprekken worden afgewisseld door muziek en verzoeknummers van de gast(en) en is te beluisteren via de Ether op107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.