Ruim uw boekenkast lekker op en gun uw boeken een tweede leven

Ruim uw boekenkast lekker op en gun uw boeken een tweede leven

Aangeleverd

In het kader van het Pinkenweekend 2023 wordt op zaterdag 14 oktober van 9.00 tot 14.00 uur rond de Naaldkerk in Santpoort voor de 90ste keer een pinkenmarkt gehouden. Van oudsher wordt dit weekend “pinkenveiling/pinkenweekend” genoemd omdat er in vroegere jaren door de boeren pinken werden gekocht, waarbij de opbrengst voor de kerk was.

Met boeken kunt u de Naaldkerk helpen. Dus ruim uw boekenkast op en gun uw boeken een tweede leven.

In de Naaldkerk Santpoort-Noord zullen ook dit jaar weer boeken worden verkocht. Vrijwel iedereen heeft wel boeken in de boekenkast staan die slechts eenmaal zijn gelezen en daarna niet meer van hun plaats komen. Met deze boeken kunt u de Naaldkerk helpen. Het geld dat de verkoop van de boeken oplevert, wordt gebruikt voor het onderhoud van het kerkgebouw. Met het doneren van de boeken ruimt u de boekenkast lekker op. U kunt de boeken inleveren op donderdagavond 28 september en 5 oktober tussen 19.00 en 20.00 uur bij de Naaldkerk bij de zijdeur aan de Frans Netscherlaan te Santpoort-Noord.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Joke van Baekel, tel. 06-30548718.