Van Pont tot Park informatiebijeenkomst

Van Pont tot Park informatiebijeenkomst

Hoe gaan we wonen, straks, in IJmuiden? In het groen, of stedelijk? Welk DNA past het best bij IJmuiden? En hoe gaat Plein 1945 eruit zien? Allemaal vragen waar je op kon reageren tijdens de bijeenkomst op 20 september jl.

Op woensdag 20 september kon iedereen die dat wilde terecht in de burgerzaal van het stadhuis om te reageren op de ideeën over het plan ‘Van Pont tot Park’ in IJmuiden. Er waren borden over allerlei thema’s, zoals mobiliteit, woningbouw en klimaat. Er was aardig wat belangstelling, hoewel het alleen nog maar ging om ideeën en niet over concrete plannen. Wordt ongetwijfeld vervolgd, want zulke zaken – gaf ook wethouder Smeets toe – realiseer je niet in een paar jaar.

Een indruk met foto’s.