Luister “Jim is Uit!” terug met “After-Summer Park Sessions 2023”

Luister “Jim is Uit!” terug met “After-Summer Park Sessions 2023”

Jim van der Eng

Zangschool Amuze uit Velserbroek (van Yvonne Achterhof) treedt op met een heel verschillend repertoire. Haar leerlingen traden op op Summerpark Sessions. Allemaal met heel verschillend repertoire; van Adele tot Billie Eilish en Radiohead. Naast dat ze zangles geeft is Yvonne ook ademcoach. Volgend jaar bestaat haar Amuze alweer 15 jaar en wil ze groots uitpakken op SummerPark Sessions, wij hopen er dan ook weer bij te zijn!

Twee leerlingen van zangschool Amuze geven hun eerste optreden. Een podium debuut met het liedje van Rihanna – Stay op SummerPark Sessions, Anna en Vonne krijgen les op van Yvonne Achterhof bij Amuze. Ze waren van tevoren behoorlijk zenuwachtig en na afloop kwamen dan ook de emoties los. Gelukkig vingen familie en vrienden hen op met een en al lof en complimenten. Wij spraken de dames en het smaakt naar meer . . .

Vluchtelingenwerk Band met speciale liedjes over vluchten en oorlog. We spraken een vrijwilliger en lid van de Vluchtelingenwerk Band over het ontstaan van de band en de doelgroep van Oekraïense vluchtelingen.

Daarna een gesprek met de bandleider na het optreden. We hadden het over een heel repertoire m.b.t. vluchtelingen.  John Lennon – Imagine / Coldplay – Viva La Vida / Claudia de Breij – Mag ik Dan Bij Jou / Adele – Make You Feel My Love. 

Ze kregen nog een passend geschenk aangeboden en we vroegen naar hun eigen shirt met de slogan “Niets meer aan doen!”

Voices koor (voorzitter Gerrit Ausma) vertelt over komend jubileumconcert en doet oproep! Zanggroep Voices brengt vierstemmig pop-repertoire: Leonard Cohen – Hallelujah / Bruno Mars – Marry You / Boudewijn de Groot – Avond

Ze vieren volgend jaar hun 40 jarig jubileum en zijn nog op zoek naar leden, dus wil je lekker op vrijdag de stress van de week van je af zingen, plus een derde helft. Jubileumconcert met het thema: rebels en U2 muziek; fans van de band meld je dus aan en doe vooral een keer mee!

www.zanggroepvoices.nlinfo@zanggroepvoices.nl

Ook zijn ze  nog op zoek naar oefenruimte voor ongeveer twintig tot dertig personen.

Meer “Jim is Uit” op RTV Seaport elke maandag, woensdag en vrijdag van 4 tot 6 in de middag na school!