Romantisch moment tijdens concert Paul de Leeuw

Romantisch moment tijdens concert Paul de Leeuw
©Mattijs Kuiper fotografie

Netty Struijs

Voor het optreden van Paul de Leeuw tijdens Summer Park Sessions, konden bezoekers vooraf een e-mail sturen met een verzoeknummer. De moeder van Arjen Hinloopen vroeg in een mail of Paul samen met haar zoon het nummer ‘Ik heb je lief’ wilde zingen. Arjen moest door een joelend publiek overgehaald worden, maar beklom uiteindelijk het podium en zong het nummer uit volle borst voor zijn vriendin Anjette Marcus waarmee hij in het voorjaar in het huwelijk treedt.

Arjen en Anjette zijn vrijwilliger op het Summer Park Sessions. Arjen is verantwoordelijk voor het indelen van het terrein en alles wat daarbij komt kijken. Anjette coördineert de inzet van de ruim 80 vrijwilligers.

In bijgaande video is het duet met Paul de Leeuw te zien en in onderstaande geluidsfragmenten de interviews met Arjen en Anjette.