Met trots terugkijken op Summer Park Sessions

Met trots terugkijken op Summer Park Sessions
©Mattijs Kuiper fotografie

Netty Struijs

Maarten Redeker, producent van Summer Park Sessions in Velserbeek is meer dan tevreden over het festival. ‘Super trots op alle mensen die hieraan mee hebben gewerkt.  Waanzinnig dat tijdens de derde editie zoveel bezoekers afkomen op de vele optredens op de podia en de markt en alles wat het festival biedt’.

In bijgaand geluidsfragment is het interview met Maarten Redeker te beluisteren.

RTV Seaport maakte tijdens het weekend meer live audio interviews vanaf Summer Park Sessions. De audio fragmenten worden in de komende dagen beschikbaar via soundcloud.com/rtvseaport

Bekijk hieronder een aantal hoogtepunten van het festival.

Zoals de zaterdagavond van Summer Park Sessions. Deze avond was een waar feest voor de musicalliefhebber. Er werd een ware Musical Sing Along gehouden door lokale verenigingen Unidos, De Jonge Stem, Time Square en Edam productions. RTV Seaport heeft optreden integraal opgenomen, en zal deze op een later moment op de televisie uitzenden.

Daarnaast zie je hieronder een sfeerimpressie met foto’s van Ton van Steijn en een video sfeerimpressie van de zaterdag.