Jesse Prins live bij RTV Seaport

Jesse Prins live bij RTV Seaport
© Jesse Prins

Richard van Dorp

Op 16 september 2023 ontvangt Richard van Dorp in zijn programma Nederlands op Verzoek IJmuidense volkszanger Jesse Prins in de studio.

Jesse Prins is een zanger met vrijwel hetzelfde stemgeluid als van Tino Martin, maar tot voor kort nog vrijwel onbekend was.

Met 21 jaar weet deze IJmuidense volkszanger iedereen te verbazen met zijn geweldige stem, en dat weet niemand minder dan Tino Martin ook als hij tijdens een concert Jesse op het podium haalt en vervolgens zijn oren niet kan geloven als blijkt dat dit jonge talent nog beter kan zingen als hem zelf.

Vervolgens ging er een filmpje viral op sociale media en de vele opmerkingen die binnen stroomden spreken voor zich, want wie is dat grote talent dat naast Tino de longen uit zijn lijf staat te zingen? Dat grote talent viel niet alleen bij de bezoekers van het filmpje op, maar ook bij artiest Billy Dans en de producer John Dirne. Jesse werd door hen benaderd en Nederland is sinds kort een nieuw talent rijker. Inmiddels heeft hij een contract getekend bij CTM Music en op 14 juli 2023 kwam eindelijk de eerste single en videoclip van Jesse Prins uit. Jesse stond gelijk al op te treden tijdens het Muziekfeest op het Plein en is regelmatig te horen bij de grote Nederlandstalige radiozenders in Nederland.