Sportweekend 9 en 10 september

Sportweekend 9 en 10 september
© Pixabay

Arie Slagboom

De voetballers uit Velsen zijn momenteel bezig met hun bekerwedstrijden. Deze wedstrijden worden in pouleverband gespeeld.

De wedstrijden werden zaterdag 9 september afgewerkt. VSV wist de uitwedstrijd tegen IJmuiden met een 2-2 gelijkspel af te sluiten. Waterloo en SVIJ beiden uitkomend in dezelfde poule wisten hun wedstrijden niet te winnen. SVIJ verloor de thuiswedstrijd tegen Wieringermeer met 1-3 en Waterloo verloor de uitwedstrijd tegen SVW’27 met flinke cijfers 8-1.

De zaterdagvoetballers van Velsen haalden flink uit tegen het Beverwijkse De Kennemers 7-2. Zaterdag derdeklasser Stormvogels wist de thuiswedstrijd tegen het Amsterdamse Buitenveldert met 4-2 winnend af te sluiten. De derby tussen Velsenoord en Terrasvogels eindigde in een 1-4 zege voor de mannen uit Santpoort.

Bij het waterpolo zijn de dames en heren van VZV begonnen met een bekerprogramma. De dames van VZV verloren de uitwedstrijd tegen de dames van PSV met 12-10. De heren van VZV wisten hun wedstrijd tegen De Warande met 18-7 winnend af te sluiten.

De heren van hockeyvereniging Strawberries zijn weer begonnen aan hun competitie en verloren hun wedstrijd met 8-2 van de heren uit Gouda.

Bij het korfbal is DKV weer begonnen met de veldcompetitie en wist de wedstrijd tegen Purmer met 12-17 winnend af te sluiten. De honkballers van het Velsenoordse Rooswijk hebben 10 september gespeeld tegen het derde team van Thamen en met 6-15 verloren. Door dit verlies  staan de honkballers op een zesde plaats op de ranglijst.