Curiosa, Antiek, Brocante en Vintage Markt keert terug naar Beeckestijn

Curiosa, Antiek, Brocante en Vintage Markt keert terug naar Beeckestijn

Aangeleverd

Na 6 jaar afwezigheid wordt met veel vreugde aangekondigd dat de geliefde curiosa, antiek, brocante en vintage markt haar glorieuze comeback maakt op het betoverende terrein van Buitenplaats Beeckestijn. Op zondag 3 september, van 9.00 tot 16.30 uur, kunt u genieten van meer dan 100 kramen vol betoverende schatten uit het verleden.

Deze editie belooft een spectaculaire viering van nostalgie en erfgoed te zijn. Ontdek tussen de kraampjes unieke stukken die uw zintuigen en herinneringen aanspreken. Van fluisterende antieke meubelstukken tot brocante juweeltjes die een vleugje romantiek toevoegen aan uw leven, er is voor ieder wat wils.

Buitenplaats Beeckestijn, met zijn uitgestrekte tuinen en charmante architectuur, voegt een extra dimensie toe aan deze magische dag. Betreed de wereld van curiosa, antiek, brocante en vintage zonder kosten en laat u betoveren door de schatten die op u wachten.

Beleef een dag vol ontdekkingen en onvergetelijke vondsten op de curiosa, antiek, brocante en vintage markt op Buitenplaats Beeckestijn. Het evenement vindt plaats van 9.00 tot 16.30 uur en biedt een onvergetelijke reis door de tijd.