Kindersportkleding: inzamelen en gratis uitzoeken!

Kindersportkleding: inzamelen en gratis uitzoeken!
©aangeleverd

Tot en met oktober kunnen inwoners kindersportkleding brengen naar en/of gratis ophalen bij Sluis 751, contactpunt van het Sociaal Wijkteam, aan de Lange Nieuwstraat in IJmuiden. Vanaf dit najaar plaatst Sportloket SRO Velsen kledingcontainers bij iedere sporthal in Velsen om de actie voort te zetten.

Gemeente Velsen vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen sporten en bewegen. Dit draagt bij aan een gezonde levensstijl en vergroot het sociale netwerk. Voor sport en beweging is vaak sportkleding nodig. Geen geld voor sportspullen mag daarin geen belemmering zijn om te kunnen sporten. Ook Sportloket SRO Velsen helpt hier graag bij. Door sportspullen in te zamelen en voor een ander beschikbaar te stellen. Vanaf dit najaar komt er bij iedere sporthal in de gemeente Velsen een container om tweedehandssportkleding naartoe te brengen. Meer informatie hierover volgt op www.sportpasvelsen.nl

Bent u op zoek naar gratis sportkleding voor uw kinderen? Kom dan op werkdagen langs tussen 10.00 en 15.00 uur aan de Lange Nieuwstraat 751 in IJmuiden. Past uw (klein)kind zijn of haar sportkleding niet meer? Breng het dan tot en met oktober naar Sluis 751 of in het najaar naar een kledingcontainer bij een sporthal in uw buurt.