Schrijf je vandaag nog in voor 7 van Santpoort

Schrijf je vandaag nog in voor 7 van Santpoort

Aangeleverd

Woensdag 2 augustus wordt er weer rondom de Naaldkerk van Santpoort gelopen. Wie mee wil doen met het event van Dorpsfeest Santpoort, wordt geadviseerd om je uiterlijk 22 juli in te schrijven. Alleen dan krijg je je voornaam op je startnummer. Schrijf je later in, dan gaat dat niet meer lukken.

De “7 van Santpoort” is een prestatieloop waarbij 7 rondjes van 1 km om de Santpoortse Naaldkerk worden gerend (start Molenveltlaan). De jeugdloop (t/m 12 jaar) over 1 rondje (= 1 km) start om 17.30 uur, de 7 van Santpoort start om 18.00 uur en is stipt om 18.50 uur afgelopen, zodat het parcours tijdig vrij kan worden gegeven voor het volgend evenement.

Omdat het parcours ruimte biedt aan zo’n 400 volwassen deelnemers en 250 kinderen, adviseert de organisatie niet te lang te wachten met inschrijven. Dat kan via www.dorpsfeest-santpoort.nl. De digitale inschrijving is geopend tot dinsdag 1 augustus 12:00 uur. Snelle beslissers die zich uiterlijk zaterdag 22 juli inschrijven, krijgen als beloning hun eigen voornaam op het startnummer geprint.

Alleen als het maximaal aantal deelnemers nog niet is bereikt, kan er op de dag zelf vanaf 16.30 uur nog worden ingeschreven. Het wedstrijdsecretariaat is – net als voorgaande jaren – ingetrokken bij Dorpshuis ’t Terras. Deelnemers die al zijn ingeschreven, kunnen vanaf dat moment daar ook hun startnummers ophalen.