Live interviews met Dubbel Solo, Gerry Holland, Frank & Mirella en John de Bever

Live interviews met Dubbel Solo, Gerry Holland, Frank & Mirella en John de Bever

Iedere zaterdagmiddag van 14 tot 16 uur presenteert Richard van Dorp het Nederlandse verzoekplatenprogramma “Op Verzoek” bij RTV Seaport Radio. Op 22 juli 2023 zal Richard om 14.15 uur live in de uitzending bellen met Dubbel Solo over hun nieuwe single “Onder de zomerzon”, om 15.15 uur met Gerry Holland over zijn nieuwe single “Mijn liefde is niet blind” en om 15.30 uur met John de Bever over zijn samenwerking met Corry Konings en zijn optreden die hij gaat geven op het Zomerfestival IJmuiden. Tenslotte wordt er gebeld met Frank & Mirella over hun nieuwe single “Blijf Dicht Bij Me (Maria Maria)”.

Dubbel Solo
De Dubbel Solo muzikanten Meriam Bruggink en Willem Jansen zijn een bekend landelijk duo die met een repertoire van meer dan 550 liedjes  van alle markten thuis zijn. Hun nieuwe single Onder de zomerzon is geinspireerd door de Duitse discogroep Boney-m hit Rivers of Babylon uit 1978.

Gerry Holland
Gerry Holland is niet meer weg te denken op de Nederlandse radio. Hij is vooral bekend van Laat De Hele Boel Maar Waaien en andere hits zoals Meisjes Van Het Leven en Vier Een Feestje Met Mij. Hij zong met Harry Slinger, Danny de Munk en Nico Haak en trad op met grootheden als Lee Towers, Anita Meijer, Corry Konings, André Hazes en vele anderen. Onlangs was Gerry te zien in het populaire TV programma Lang Leve De Liefde.

Liefde
Volkszanger John de Bever is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner (Vader Abraham) en scoorde als Johnny een hit met Als ik later eens trouw. In 1997 wordt John de Bever in Brazilië uitgeropen tot beste zaalvoetballer van de wereld, hij speelt ruim 20 jaar betaald voetbal in België, bij FC Den Bosh, FC Waalwijk en FC Dordrecht (Nederlandse Eredivisie) Zijn grote muzikale doorbraak is in 2015. De volkshit Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht is zijn grootste hit. John de Bever maakt in zijn rijke carriére duetten met Corry Konings, Marianne Weber, Jan Smit, Koos Alberts, Anny Schilder, André Hazes en vele anderen. Ook is hij te zien op televisie in zijn eigen realityserie De Bevers.

Frank & Mirella
Frank & Mirella is een Brabants duo dat al sinds 1972 Nederlandstalige muziek ten gehore brengt, bestaande uit Frank Mortiers en in de loop der jaren vier verschillende Mirella’s. Wie zingt ze niet mee “De verzonken stad”, “Wat ik zou willen”, “De vissers van San Juan”, “Verliefd, Verloofd, Getrouwd”. Allemaal dikke Top 40 hits van Frank en Mirella. Met hun nieuwe single “Blijf Dicht Bij Me (Maria Maria)” stappen Frank en Mirella opnieuw in de schijnwerpers en bewijzen ze eens te meer dat hun glansrijke carrière nog lang niet ten einde is. De nieuwe single is een fraaie herinterpretatie van een klassieker uit vervlogen tijden, oorspronkelijk uitgevoerd door de befaamde Duitse groep Mixed Emotions.

Ter promotie van de nieuwe single’s zal Richard ze op RTV Seaport ten gehore brengen. Tijdens de uitzending mag jij natuurlijk ook je favoriete muziek aanvragen via de studio telefoon 0255-201743. Stuur buiten de uitzending een mail naar richardvandorp@hotmail.com of stuur een WhatsApp naar 06-37095237.

Alle interviews zijn achteraf terug te horen via Youtube: youtube.com/@37blizzard