Open Tuindagen bij ATV De Hofgeest

Open Tuindagen bij ATV De Hofgeest

Aangeleverd

Altijd al nieuwsgierig geweest naar het volkstuincomplex van ATV De Hofgeest aan het Spekkenwegje in Santpoort-Noord? Kom dan op 15 en 16 juli naar de Open Tuindagen! De leden maken er een feestelijk weekend van.

Neem een kijkje in de opengestelde tuinen tijdens een rondgang over het park en struin over de gezellige markt, waar van alles te koop is. Diverse vissoorten en andere etenswaren, zelf geteelde groente, ingemaakte tuinproducten en mooie zomerbloeiers worden er door de tuinleden verkocht. Er is een grote boekenstal en ook de kunst- en crealiefhebbers komen volop aan hun trekken. Het grote terras bij de kantine ’t Trefpunt is beide dagen tot 17.30 uur open om gezellig te zitten en iets te nuttigen.

Houd er rekening mee dat er voornamelijk contant afgerekend dient te worden. Kom bij voorkeur op de fiets of lopend, om parkeerstress te voorkomen. De Open Tuindagen zijn op 15 en 16 juli te bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur. ATV De Hofgeest is gevestigd aan het Spekkenwegje 2 te Santpoort-Noord.