Vitale Velsense Vrouwen in Sluis 751

Vitale Velsense Vrouwen in Sluis 751

Aangeleverd

Heeft u goede voornemens om gezonder en actiever te leven, maar lukt het niet alleen? Woensdag 12 juli komen de Vitale Velsense Vrouwen voor de tweede keer bij elkaar in Sluis 751. De Vitale Velsense Vrouwen is een initiatief van Welzijn Velsen en het Sociaal Wijkteam Velsen.

Wat kunt u verwachten?
Tijdens de eerste bijeenkomst in juni hebben de vrouwen met elkaar kennis gemaakt en in kaart gebracht wat hen tegenhoudt om gezonder en actiever te leven. “Je kunt wel zeggen dat er duizend-en-één andere dingen zijn die we met z’n allen ook heel belangrijk en leuk vinden, maar die niet direct zorgen voor een vitaal leven,” zegt Judith de Ruyter van Welzijn Velsen, mede-initiatiefnemer van de Vitale Velsense Vrouwen.

“Omdat de vrouwen zelf sporten als belangrijke voorwaarde zien om in actie te komen, staat woensdag 12 juli een kennismaking met zelfverdediging op het programma. Na het sporten onderzoeken we samen hoe we ongezonde dagelijkse gewoonten kunnen vervangen door gezondere alternatieven.”

Doe mee!
De Vitale Velsense Vrouwen komen elke 2e woensdag van de maand tussen 11 en 13 uur samen in Sluis 751. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is noodzakelijk. Stuur hiervoor een email naar deruyter@welzijnvelsen.nl.

Locatie: Sluis 751, Lange Nieuwstraat 751, IJmuiden